מיצי מרה העוברים לקיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/10/2010 | 23:16 | מאת: מירי

עקב הקאות ובחילות קשות במשך שנים, ביצעתי בדיקת גסטרוסקופיה ונלקחה ביופסיה. להלן התשובה ההיסטופתולוגית שקיבלתי : chronic, mildely active gastritis with intestinal metaplsia and foveolar hyperplasia,suggestive of chemical (bile reflux)gastropathy. הוסבר לי שמבחינה אנטומית אצלי מיצי המרה עוברים לקיבה ולא למעיים. שאלתי מה המשמעות לתוצאה זו וכיצד ניתן לטפל בבעייתי? תודה מראש,

08/10/2010 | 12:15 | מאת: מירי

נתון חשוב לציון הוא שבביופסיה שללו את קיומו של חיידק ההילקובקטר.

19/10/2010 | 18:07 | מאת: מירי

ד"ר אוחנה שלום רב, מדוע פסחת על שאלתי??? אודה להתייחסותך וד"ש לסיגלית!!!

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב