שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

25/09/2010 | 21:29 | מאת: גלי

אולי השאלה לא מתאימה לפורום אבל בכל זאת....אני בגיל 56,כבר שנה אני מתלוננת על בטן עליונה נפוחה שגורמת לי קושי בישיבה,לחץ כלפי בית החזה,אין לי כאבים,אני אוכלת טוב,גזים ברמה סברה,עשיתי את כל הבדיקות והכל תקין,הייתי אצל 4 גסטרולוגים והם לא יודעים למה.אני ממשיכה לסבול מהתופעה .יש עליי 10 קג עודף.אני מכירה אנשים יותר שמנים מימני שלא מתלוננים על קשיים כאלה.מה לעשות?למי לפנות?

28/09/2010 | 13:31 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם עשית גסטרוסקופיה? האם עשית בדיקות דם? האם יש שינוי בתאבון או ירידה במשקל בשנה האחרונה?

28/09/2010 | 14:26 | מאת: גלי

עשיתי גסטרוסקופיה ,דלקת קלה בלבד.בדיקות דם 2 חריגים PLT 570 ו-LDH 750 השאר תקין.אין ירידה במשקל,תיאבון בריא.יש קושי בירידה במשקל .

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב