שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

19/09/2010 | 18:08 | מאת: ס

שלום בדיקת ERCP עם צינור לבדיקת המרה אבנים זה עם הרדמה כלומר שעשו לי את זה פשוט נרדמתי ולא הרגשתי דבר ונתנו לי לחתום על הרדמה האם זה סוג כזה של הרדמה גם בניתוח של כריתת כיס מרה? תודה

23/09/2010 | 17:49 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ההרדמה בניתוח היא הרדמה יותר עמוקה ומסוג אחר.

24/09/2010 | 11:24 | מאת: ם

שלום וההרדמה בניתוח כיס מרה לבחור צעיר שבדרך כלל בריא אינו מסוכן? כי רק בגלל ההרדמה אני דוחה את הניתוח כל הזמן מפחד? תודה

24/09/2010 | 11:59 | מאת: OO

מה זאת אומרת הרדמה יותר עמוקה אם אפשר לדעת? כי פשוט בבבדיקת ERCP ממש לא הרגשתי כלום והעירו אותי אחרי שעתיים ולא הרגשתי כלום כשהזמן עבר ככה ? האם ההרדמה בניתוח היא קשה כלומר ידוע לי שהניתוח הוא פשוט והמון עוברים אותו בהצלחה אבל אם בן אדם הוא בריא ולא מבוגר אין בדרך כלל מה לחשוש מההרדמה הזאת? תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב