תוצאות בדיקות חוזרות לפי המלצתך- אשמח להתיחסותך

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/09/2010 | 20:53 | מאת: חן

פיניתי אליך לפני חודשים עם תוצאות בדיקות דם שעשיתי עקב בחילות . בדיקות שנעשו 3 חודשים אחרי לידה . התוצאות היו : alt 114 ast 77 amylase 274. אמרת לי לבצע שוב את בדיקות הדם ואכן עשיתי לפני כחודש והתוצאות היו : : alt 47 ast 38 amylase 86 הבחילות חלפו בחודש וחצי האחרון .ראיתי בתוצאות כי לא הכל עדיין נכנס לגבולות הנורמה ורציתי לדעת האם הסיבה אכן יכולה להיות קשורה להריון וכי עם הזמן תפקודי הכבד יחזרו להיות תקינים ? אשמח להתייחסותך לתוצאות החדשות של הבדיקות תודה ?

22/09/2010 | 19:57 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

התוצאות מראות על תהליך התנרמלות של תפקודי הכבד, מה שהיה צפוי. מציע לחזור על אותה בדיקה בעוד חודש. שנה טובה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב