כיס מרה בוצית

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/09/2010 | 06:45 | מאת: ש

שלום בבדיקת האולטרה סאונד ראו שיש לי אבנים בכיס המרה אבל כיס המרה נראת כבוצית ממה זה יכול לנבוע שכיס המרה הפך לבוצית כי לפני כמה חודשים הייתי עושה שמן זית עם לימון כמה פעמים יכול להיות שזה מזה? והאם יש לזה משמעות בניתוח של כיס המרה? אני בחור צעיר בריא בדרך כלל ורזה. תודה

22/09/2010 | 19:46 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לגמרי ללא קשר. האם אתה סובל ממשהו? מדוע עברת בדיקת אולטרהסאונד?

24/09/2010 | 11:26 | מאת: ש

כן אני סובל מכאבים בכיס המרה כנראה כי אושפזתי שבוע והלחליטו שזה מכיס המרה ועלי לעבור ניתוח. האם זה מסובך?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב