ניתוח אפנדציט

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/09/2010 | 16:30 | מאת: יעל

ניתוח אפנדציט עברתי ביום חמישי ה- 2/9/10 בערב ניתוח אפנדציט בלפרוסקופיה. הניתוח עבר ללא כל סיבוכים. אין לי חום. כואב לי, אך גם בכך יש שיפור משמעותי. האם אוכל לנסוע מחר לארוחת החג לבני משפחתי הגרים במרחק של 45 דקות נסיעה? האם זה אפשרי? האם יש בכך סיכון? (קריעת תפרים וכדומה). ושאלה נוספת – אוריד את התפרים ביום ראשון לאחר 10 ימים. האם זה תקין? תודה רבה ושנה טובה!

22/09/2010 | 19:33 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מתנצל על האיחור בתשובה, וגם אם בדיעבד, התשובות לשאלות שלך הן כן וכן.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב