שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/09/2010 | 06:51 | מאת: טר

שלום עברתי את גסטרוסקופיה ולא נמצא כלום נשלח למעבדה רק בדיקה ביוסופיה לבדוק אם יש חיידק שאלתי למרות שלפני שנה היה חיידק ועברתי טיפול משולב עם בדיקת נשיפה שלאחר מכן הייתה שלילית באם יש חיידק ועליי לעבור כריתת כיס מרה עוד לפני שאקבל תשובה בקשר לחיידק זה יכול להפריע לניתוח אם יש חיידק? תודה

22/09/2010 | 19:31 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אין שן בעיה לעבור כריתת כיס מרה בנוכחות חיידק בקיבה. השאלה היא האם ישנה אינדיקציה לניתוח כיס המרה, קרי האם הסימפטומים מהם אתה סובל נובעים ממחלת אבנים בכיס מרה או מחידק בקיבה. זו השאלה העיקרית.

24/09/2010 | 11:28 | מאת: טר

שלום עברתי פעם טיפול משולש של החיידק ואחר בדיקת נשיפה שהייתה שלילית וכנראה שהכאבים ברום הבטן לפי בית החולים מראים שזה מהאבנים בכיס המרה הבעיה שהכאבים נעלמים לפעמים לחודשים ואחר חוזרים ויש לי ניתוח עוד כמה שבועות ובדיקות לפני הניתוח מה הם הבדיקות לפני הניתוח ? והאם זה הכרחי שאעבור ניתוח כיס מרה? תודה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב