סריקת בית חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

26/08/2007 | 20:54 | מאת: אדית4

בשדות הריאותקשרית עדינה בקוטר 5 ממ בסגמנט של rll. באונה השמאלית של הכבד בסמוך לכיס מרה יש מוקדים מסוידים טיב הממצא אינו ברורכי לא היתה הזרקה בנוסף נגעהיפודנסי בקוטר כ-14 ממ בסגמנט 7 לסיכום-נגע זעיר ב-rul לשקול מעקב וממצאים בכבד כמתואר .מה דעתך דוקטור על התשובה.הייתי אמורה לבצע גם סריקה לגב ושכחו לבצע

31/08/2007 | 08:31 | מאת: ד"ר אריה אריש

בת כמה את? מדוע בוצע ה CT? CT ללא הזרקה לכבד נותן מעט אינפורמציה. אין ספק שצריך להשלים עם CT תלת פאזי לכבד.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב