יש לי שאלה בנושא הכבד והטחול

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

04/09/2010 | 09:23 | מאת: חייל בן 20

ביצעתי בדיקות דם בזמן האחרון שנראו לא סדירות ולא תקינות עקב כך נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד בטן לכבד. חכתי מספר ימים לתשובה ושהתשובה הגיעה אמרו לי שיש לי כבד שומני וטחול מוגדל . רציתי לדעת עם זה מורה על איזה שהיא מחלה או שעדיין זה יכול להיות לא קשור למחלה וללא נזק לגוף.

04/09/2010 | 13:50 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מדוע עשית בדיקות דם? ממה סבלת לאחרונה? מה היו התוצאות הלא תקינות? מה הרקע הבריאותי שלך? האם אתה סובל מעודף משקל? על מנת להתייחס לשאלה שלך יש צורך ברקע רפואי.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב