גרד נוראי בהריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

26/08/2010 | 17:16 | מאת: עדי

אני בשבוע 30 החל משבוע 26 החלה פריחה בגוף שכנעט נעלמה אבל הגרד.אוי הגרד. לא מניח לי לרגע.בעיקר בלילה אני לא מפסיקה להתגרד. נשלחתי לבדיקת תקודי כבד.אשמח אם תוכל לומר לי האם תקינים או חלילה יש קשר לגרד Bilirubin 0.3 mg\dl ALKP-Alkaline Phosphatase 73.8 U\l ALT (GPT 14 AST (GOT) 14 האם הבדיקות תקינות האם יש צורך בעוד בדיקות? תודה רבה

02/09/2010 | 19:22 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

תפקודי הכבד שלך תקינים לחלוטין. לא רואה הקשר לכבד. מציע להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב