תפקודי כבד וחיידק האליקובקטר

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

25/08/2010 | 19:02 | מאת: חנה

עשיתי בדיקת דם לפני חודש וחצי שהראתה את התוצאות האלה בתפקודי הכבד: alt 114; ast 77; amylase 274 עשיתי אולטראסונד של הבטן והכל יצא תקין הייתי אצל גסטרו שעשה בדיקה ידנית ולא מצא מה הבעיה ושלח אותי לעשות שוב בדיקות דם בעוד חודש הוא אמר שאם עדיין ימשיך להיות תוצאות גבוהות נעשה בדיקות נוספות שאלתי: האם אני צריכה לעשות גם את הבדיקה של חיידק ההליקובקטר ? האם יכול להיות קשר בין חיידק זה ותוצאות האלה של תפקודי הכבד? (הגסטרו לא שלח אותי לבדיקה זו) שאלה שניה - על איזה סוג בדיקות מדובר אם אצטרך לעבור בדיקות נוספות? מה יכולה להיות הסיבה לתוצאות אלה למרות שהאולטרסאונד תקין ?

28/08/2010 | 21:10 | מאת: חנה

חשוב לי לציין שאני 4 חודשים אחרי לידה קיסרית אשמח לעזרתך מה יכולה להיות הסיבה לעניין זה והאם זו בעיה קשה ?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב