סימפטומים...

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

20/08/2010 | 11:35 | מאת: ef

אני בת 30 שנים אני סובלת מכאבי גב אך הכאבים בגדר של נסבלים. ילדתי לפני כשמונה חודשים בניתוח קיסרי לאחר שבחודש שביעי להריון הותקפתי בכאבי גב מטורפים עד כדי חוסר יכולת תזוזה. כיוון שהייתי בהריון לא יכלו לצלם וקבעו שכנראה מדובר בפריצת דיסק הורידו אותי למרפאת כאב שם הזריקו לי איזה קוקטיל בזריקה אפידורלית מה שגרם לי אחרי כשעה לחזור ללכת. מאז יש לי הרבה כאבי גב שדורשים זריקת וולטרן. לכאבי הגב התווספו בחילות תכופות וכאבי בטן עליונה . האם יכול להיות שכל הסיפור הוא עיניין של אבני בכיס המרה ? או האם יכול להיות שמדובר בנוסף גם בעיניין אורטופדי. אני לא בדקתי עדיין את נושא הגב מחוסר זמן והאמת גם חוסר חשק.. אשמח לשמוע את דעתך בנושא. תודה ושבת שלום.

20/08/2010 | 16:04 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לא סביר כי הסימפטומים שלך כפי שתארת נובעים מאבנים בכיס המרה. מציע במידה והסימפומים הנ"ל יחזרו, ולא במצב הריון, לבדוק קודם בכוון אורטופדי.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב