כאבים בצד ימין למטה- בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

19/08/2010 | 13:49 | מאת: ארין

שלום דוקטור, אני בת 31 , סובלת שנים רבות מכאבי בטן וגב תחתון אך בחודש האחרון הופיע לי כאב שמעולם לא חוויתי. מדובר בכאב מתמשך כשנוגעת זה מרגיש כמו מכה יבשה- ממש אי אפשר לגעת באזור. הכאב הוא בבטן ממש תחתונה ובמיוחד על באזור שכבר עולה על המפשעה. אני מבוהלת מאחר וזה כמו גוש קטן או בטולה קטנה שכשנוגעת אני בה חשה כאב גדול. מאחר ועשו לי את כל הבדיקות הגנקולוגיות ואמרו לי שאין לי בקע ואת האפנדצית הוציאו לי לפני שנים הייתי מעונינת לדעת מה זה יכול להיות. תודה .

19/08/2010 | 17:27 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

במקרה שלך אין טוב יותר מאשר ההתרשמות בבדיקה גופנית, כך שאפשר להעלות תיאוריות רבות אך ללא תכלית. מציע בדיקה ע"י כירורג נוסף.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב