תוצאות מאוד מלחיצות

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

02/08/2010 | 16:07 | מאת: אבי

שלום,אני בן 29 בבדיקת דם שעשיתי התוצאות היו: ast-41,alt-72,bilirubin-1.57,ggt-140 כל אלה גבוהים מהנורמה,למה זה קורה,האם בגלל שאני לא שותה מספיק? מה אפשר לעשות?

06/08/2010 | 11:13 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הערכה רפואית של פציאנט מתחילה בדר"כ מסיפור המקרה ותלונות החולה, דרך בדיקתו ולבסוף תוצאות בדיקות דם והדמייה. לכן, אם ברצונך בתשובה יעילה יש לספק נתונים נוספים אודות מצב בריאותך הכללי, הרגלי שתיה , תרופות שאתה נוטל או נטלת לאחרונה, וממה אתה סובל או מה הוביל אותך לבדיקות הדם.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב