שאלה לגבי אחרי הוצאצ כיס המרה לילדה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/07/2010 | 20:09 | מאת: סיגלית

שלום רב. לביתי הוציאו את כיב המרה בצורה אנדוסקופית לפני כשנה וחצי.היו בו אבנים והיא סבלה מאוד מכאבים. הכל תקין, אבל רציתי לשאול.: האם מותר לה לאכול הכל? בצורה רגילה? מה אסור לאכול?- אם בכלל?האם צריך להבדק לעיתים? ואיזה בדיקות?? האם לא יתכנו חלילה בעיות עתידיות בעניין? היא בת 12 . אודה לתשובתך סיגלית.

11/07/2010 | 01:41 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

יכולה לאכול כל מה שרוצה, לגבי בעיות עתידיות, לרוב נדירות, ולא ממש משמעותיות. לא צריכה כל בדיקות מעקב.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב