מין התכווצות בצד שמאל של הבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

01/07/2010 | 08:50 | מאת: ג

אני מרגיש מזה כיומים מין התכווצות בצד שמאל של הבטן בין כאב קטן שבא והולך כמו פעימות של לב אני לא כאב חזק באיזור אבל יש לי הרגשה של משהו שכאילו זז רציתי לדעת מה זה ? ומה אני צריך לעשות ?

03/07/2010 | 21:14 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

תאור הסימפטומים והאינפורמציה שאתה מוסר אינה מפורטת דיה על מנת לתת לך תשובה מהימנה.

04/07/2010 | 07:56 | מאת: גיא

הייתי אצל הרופא יום חמישי היא לא מצא כלום אבל כל השבת בקושי הייתה לי יציאה ?? ויש לי מין לחץ בצד בשמאל ?? כי האוכל כנראה לא מתעקל טוב ??? מה זה יכול להיות ?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב