שוהם

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

23/06/2010 | 12:16 | מאת: ליז

שלום רב, אני בת 27 והתגלתה אצלי אבן בכיס מרה בגודל 2 ס"מ . הרופא החליט כי עלי לעבור ניתוח כדי להוציא את האבן. כרגע אני לא מעוניינת לעבור את הניתוח אלא רוצה לדחות אותו קצת. אני רוצה להיכנס להריון האם זה מסוכן להיכנס להיריון עם אבן בכיס מרה?או שזה אפשרי? אודה לתשובתך המהירה. ליז.

25/06/2010 | 10:34 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם את סובלת מתסמינים כלשהם? או שהאבחנה של האבן באולטרהסאונד הייתה ממצא מקרי?

27/06/2010 | 11:03 | מאת: ליז

היי גיל, תודה רבה על התשובה המהירה . אני סובלת מכאבים עזים לעיתים רחוקות. נגיד פעם במס' חודשים שיש התקף. האם אוכל להיכנס להיריון או שזה מסוכן ?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב