יציאות

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/06/2010 | 13:24 | מאת: צח

שלום, בחודשים האחרונים הצואה שלי רכה (לא שילשול) והתדירות שלה יומית. כל יום בבוקר אני צריך לתת צואה. לפני כן היו לי יציאות רגילות פעם ביומיים שלושה. כמו כן יש לי אי נעימות בבטן (מן הרגשה של צורך לתת צואה) ברוב שעות היממה. לפני שבוע הייתה לי הרגשה של לחץ בפי הטבעת שפסקה אחרי כמה ימים. אני בן 36 ובלי מחלות רקע. הבדיקות דם שלי היו בסדר. הייתי אצל רופא והוא לא מצא משהו בבדיקה גופנית. אשמח לעצתך! צח

24/06/2010 | 18:17 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם קיים סיפור משפחתי של ממאירות המעי הגס? האם עשית בדיקות דם לאחרונה כמו ספירת דם? אם כן מה הייתה רמת ההמוגלובין? האם קיים במשפחה סיפור של מחלות מעי דלקתיות או אחרות? הייתי ממליץ להיוועץ עם רופא גסטרואנטרולוג.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב