כאבים באיזור הכבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

12/05/2010 | 04:07 | מאת: רונן

ד"ר אוחנה שלום רב, אני בחור בן 26 ואני סובל מכאבים באיזור הכבד. הכאב מתגבר בישיבה או לחיצה על האיזור. ולפעמים מתי שאני מתכופף להרים משהו. אני מרגיש כאב חזק שמלווה בהתנפחות האיזור באוויר, רק אחרי שאני מתרומם ומותח את האיזור התנפחות האוויר יורדת ממש כמו בלון. כבר בדקתי את הנושא לא פעם אחד ועשו לי בדיקות אולטרה סאונד וצילומים אך לא מצאו סיבה לבעיה. אשמח לעזרתך

13/05/2010 | 23:43 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ממליץ לך להבדק ע"י כירורג.

14/05/2010 | 00:56 | מאת: רונן

על ידי כירורג מס פעמים בשנה האחרונה. ובכל פעם הפנו אותי לאולטרה סאונד וצילומים. אך שוב אין דיאגנוזה. אשמח אם תוכל לפרט מה לדעתך זה יכול להיות על פי הפירוט שמסרתי. כך אוכל להתייעץ שוב עם כירורג ולמקד אותו בהבחנה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב