כאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/05/2010 | 10:00 | מאת: שמעון

שלום .אני סובל מכאבים בבטן בתחתונה כחצי שנה ולאחרונה התפשטו הכאבים גם לאזור האגן.לפני כ3.5 חודשים אורטוסקופיה בכתף,לפני 3 חודשים נמצאו שתי בלטי דיסק בצואר ואחד בגב .באולטראסאונד לאחר תלונות על כאבים ונפיחות נמצא שיש עדיין היסתיידויות בכתף המנותחת ובלוטות לימפה באיזור עצם הבריח .אלו תוצאות הבדיקות שנעשו לי עד כה .האם יש קשר בין בלוטות הלימפה בעצם הבריח לבין הכאבים במפשעה ? ברצוני לציין שיש לי יציאות סדירות לרוב אך בתקופה האחרונה עקב תרופות רבות כגון אתופן ,ארקוקסיה,ארטופן,ליריקה וכדורים שונים להורדת כולסטרול שקיבלתי ,ועקב כך שאיני עובד ושעות השינה שלי השתנו השתנו גם היציאות והפכו ללא סדירות .אבקש דעתך המקצועית תודה.

09/05/2010 | 00:33 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ראשית יכול להיות קשר בין בלוטות הלימפה במרווח התת בריחי לבין תהליך הדלקת בכתף והניתוח שעברת. לעיניין כאב הבטן התחתונה אני זקוק לאינפורמציה. מזה כמה זמן השתנו היציאות שלך? באיזו צורה? האם קיימות תוצאות בדיקות דם לאחרונה? מה גילך? האם קיים סיפור משפחתי לממאירות המעי הגס?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב