אבנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

04/05/2010 | 12:53 | מאת: אבי

שלום לפני כמעט שנה סבלתי מהליקובטר בקיבה חיידק במקביל גיליתי שיש לי אבנים בכיס המרה אחרי טיפול נעלם החיידק ואז כבר הבנתי שהכאבים לא היה מהאבנים בכיס המרה וכבר אין לי כאבים חצי שנה , שאלתי האם עלי לעשות ניתוח בכל זאת אם אין לי כאבים להסרת כיס המרה ועוד שאלה חשובה האם עלי להמנע מאכילת ביצים שוקולד שמן, ושתיית דיאט קולה מוגז גם אם ניסיתי וראיתי שזה לא עושה כאבים עלי להמנע מזה? תודה

09/05/2010 | 00:20 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אין צורך בהסרת כיס המרה, ואתה חופשי לנהל את הדיאטה שלך ללא הגבלות מיוחדות.

09/05/2010 | 12:58 | מאת: אבי

שלום זה אומר שאני לא צריך להמשיך להמנע משוקולד ביצים ושמן? האם אין לזה השלכות בעתיד מכיוון שאין לי כאבים מהאבנים? אז לא יכול להתפתח לי החמרה בעתיד אם האבנים יגדלו ואז אז יהיו כאבים אז הניתוח לא יעשה מסובך יותר? אני בן 30 ורזה. תודה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב