תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

18/04/2010 | 21:53 | מאת: צביקה

מה זה אומר HEPATITIS Bs Ab 33.48 positive mIU/ml HEPATITIS Bs Ag negative negative HEPATITIS C Ab negative negative הבדיקות הנ"ל נעשו עקב הרגשת חולשה כללית וגלים של גירודים בגוף. בדיקת תפקודי כבד לא תקינה. GOT (AST) 67 U/L GPT (ALT) 127 U/L האם זה מרמז על משהו

20/04/2010 | 23:23 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

בדיקות הסרולוגיה מצביעות על כך שחוסנת לוירוס ההפטיטיס מסוג B. לא נחשפת בעבר לוירוס ההפטיטיס מסוג סי. תפקודי הכבד שלך אינם שלמים וחסרות בדיקות נוספות כגון בילירובין, פוספטזה אלקלית ו- GGT. כמו כן חסרים פרטים נוספים כמו גילך, מחלות רקע? תרופות? שתיית אלכוהול? משקל? האם אתה עדין מגרד?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב