ממצאי בדיקת דם

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/04/2010 | 12:04 | מאת: דורי

005255המוגלובין - 15, בילירובין - 2.5 או 2.15(?) - בכל מקרה הרופא אמר לי שזה "כפול מהמותר" ופריטין - 380 - אני לפני בדיקות דם וסיטי כבד - רציתי לדעת אילו תופעות לוואי אני אמור להרגיש פיזית ונפשית? האם אני יכול למנוע בינתיים ע"י שינוי תזונה? האם עלולים להיות נזקים בלתי הפיכים? תודה

20/04/2010 | 23:15 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מה מפריע לך? האם בדיקות הדם שתארת היו שגרתיות? בן כמה אתה?

22/04/2010 | 18:10 | מאת: דורי

כן דוקטור, בדיקות הדם היו שגרתיות אני בן 27 בגדול אני סובל פה ושם כמה שנים מהפרעות בעיכול וכאבי בטן אבל עשיתי את כל הבדיקות האפשרויות לשלול מחלות או חיידקים והתייחסתי לזה בתור מעי רגיז...

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב