ממצאי בדיקת דם וצילום כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

15/04/2010 | 19:33 | מאת: שי

שלום, רופא המשפחה שלח אותי לאולטראסאונד בטן עליונה וכבד עקב המוגלובין, בילירובין ופריטין גבוהים (אין לי ערכים של אף אחד מהם לצערי, רק צוין ששלושתם גבוהים) בנוסף לצילום, הוא הפנה אותי לבדיקת דם Ceruloplasmin. קראתי על המושגים הנ"ל קצת באינטרנט ובגדול הבנתי שכולם קשורים לתפקוד הכבד... רציתי לדעת 1. "מה מצבי" מבחינת תסמינים, גורמים וכו' (האם אפשר להפחית ע"י מאכלים מסוימים) 2. האם לנתונים הנ"ל יש גם תסמינים מנטליים / נפשיים תודה רבה, שי

15/04/2010 | 19:35 | מאת: אותו שי :)

שכחתי לציין שאני בן 27, בריא בד"כ בלי מחלות רקע ולא נוטל תרופות באופן קבוע... סובל פה ושם מהפרעות עיכול

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב