אבנים בכיס המרה ומרירות בפה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/03/2010 | 17:11 | מאת: יעקב

אני סובל מאבנים בכיס המרה מספר שנים בשנה האחרונה היה החמרה וכאב בכיס המרה ואושפזתי.במגביל מהתקף אחרון מלפניכמה חודשים הרגשתי טעם מר בפה. שאלתי אם המרירות קשורה לאבנים בכיס המרה. מודה מראש על תשובתכם.

06/04/2010 | 14:51 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ככל הידוע לפי הספרות , לא קיים קשר בין אבנים בכיס המרה וטעם מסויםם בפה, אם כי אני חייב להודות שזוהי תלונה לא נדירה בקרב אנשים הסובלים מנוכחות אבנים בכיס המרה. לעובדה זו, לכשעצמה אין חשיבות או השפעה על עץ ההחלטות במחלה זו.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב