אני חייבת לקבל עצה או עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

11/03/2010 | 22:12 | מאת: רון

אבא שלי היה צריך לעבור ניתוח להוצאת אבן מכיס המרה ובבית החולים הסתבר שיש לו דלקת בכיס המרה ולכן הניתוח נדחה. כרגע אבא שלי מחובר לצינורית עם שקית לניקוז הדלקת כחודשיים. בינתיים הדלקת לא מתרפא ואני מרגישה שהטיפול שהוא מקבל לא מספיק אז עכשיו יש לי כמה שאלות: כמה זמן זה אמור לקחת? מי או מה יכול לעזור לו? האם כדאי לו לעבור לבית חולים אחר שאולי שם הוא יקבל טיפול טוב יותר? ובכלל... כל עצה תתק0524079873rui0

23/03/2010 | 00:07 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לעיתים באנשים עם מחלות רקע משמעותיות והתפתחות דלקת בכיס המרה אנו מטפלים ע"י החדרת צינורית ניקוז לתוך כיב המרה. פעולה זו במרבית המקרים יעילה וגורמת לחלוף הדלקת. היא אינה פיתרון סופי לבעיה ולרוב מומלץ לנתח ולהוציא כיס המרה בתוך 6 שבועות עד 3 חודשים.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב