כיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

11/08/2007 | 13:00 | מאת: שי

שמי שי ואני בן 30.אתמול בערב החלו לי כאבים ולחצים באיזור הבטן העליונה והסרעפת.פניתי לרופאת קופת חולים,והיא היבחנה אבנים בכיס המרה.מהם הדרכים לטיפול?האם טיפול תרופתי עוזר?ואם אני זקוק לניתוח,האם יש בו סיכון ובכמה זמן החלמה הוא כרוך?אני מאוד מודאג!!!!!

11/08/2007 | 21:16 | מאת: משה

הסרה של כיס המרה הינה בד"כ אישפוז של יום לפני הניתוח ושיחרור יום אחרי הניתוח. כמובן שכיס המרה הולך לבדיקה שיגרתית של ביאופסיה. הניתוח נחשב לניתוח פשוט בשיטת הפרסקופיה ולא מצריח פתיחת בטן.

12/08/2007 | 08:12 | מאת: שי

האם הגוף יודע להסתדר ללא כיס המרה?האם התיפקוד יורד,אני בן אדם פעיל מאוד.ומה לגבי כאבים לאחר הניתוח?ומה לגבי תקופת ההחלמה?

15/08/2007 | 20:43 | מאת: דני

ניתןלמנוע כאבים הנגרמים מאבנים בכיס המרה ע"י : 3 כפות קמח תפוחי אדמה בכוס מים פושרים ולערבב יש לקחת 2-3 כוסות כאלה יחד תוך 2 דקות יעלמו כל הכאבים מניסיון האישי שלי. רפואה שלמה לכל עם ישראל.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב