אחרי ניתוח כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

09/02/2010 | 11:29 | מאת: דואגת

אני חודש אחרי ניתוח כריתת כיס מרה שעבר בהצלחה. מידי פעם אני משלשלת והיום פתאום הקאתי מיצי מרה. מה יכולה להיות הסיבה?

10/02/2010 | 19:37 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

בכ- 20% מהחולים אחרי כריתת כיס מרה יכולה להופיע תופעת שלשולים באופן זמני. במקרים עקשניים יש גם טיפול תרופתי מקל, אך לרוב עובר ספונטאני. ההקאה פחות מובנת לי. מציע לבצע בדיקות דם כולל ספירה ותפקודי כבד.

10/02/2010 | 21:05 | מאת: מודאגת

הלכתי לרופאה והיא אמרה שבגלל שהיתה לי קיבה ריקה אז הקאתי את המיצי מרה. זה קרה פעם אחת בינתיים על הבוקר.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב