תיפקודי כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

19/01/2010 | 16:27 | מאת: רחלה

שלום אני בת 66 לפני כחודשיים עשיתי בדיקות דם הכל היה תקין חוץ משתי בדיקות AST יצא 48 ו-alt 159 שבועיים לאחר מכן עשיתי שוב בדיקת דם ויצא alt 91 היתר בסדר.בבדיקה האחרונה היום יצא ggt 121.6 alt 44. יש לציין שיש לי גירוד מציק בגוף האם זה קשור לכבד ומה עלי לעשות . בתודה על עזרתכם.

21/01/2010 | 18:59 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

כן זה קשור לתהליך כלשהוא בכבד, מציע לפנות לרופא גסטרואנטרולוג.

23/01/2010 | 14:18 | מאת: רחלה

לד"ר אוחנה שלום תודה על התשובה, שכחתי לציין שבשנת 1997 כרתו לי את כיס המרה האם זה קשור לתיפקודי כבד לא תקינים ? תודה מחכה לתשובה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב