אחרי ניתוח להסרת כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/01/2010 | 22:01 | מאת: ענת

לד"ר גיל שלום רב לפני 4 ימים עברתי כריתת כיס מרה ותפרו לי עם תפרים שנמסים ומעל הדביקו לי פלסטרים .שאלתי היא האם אני צריכה להסיר את הפלסטרים או שהם ירדו עם הזמן ? אודה על תשובתך ענת

14/01/2010 | 19:52 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הפלסטרים משמשים להגנה מפני זיהום של הפצע הניתוחי, לרוב אני נוהג להגיד למנותחים שיתרחצו עם הפלסטרים הללו כאילו לא היו קיימים ומקץ מס' ימים, אם לא ירדו ספונטאנית במקלחות, ניתן להסיר אותם בקלות.

14/01/2010 | 20:10 | מאת: ענת

תודה על תשובתך רציתי לדעת כמה זה מס' ימים שבוע לערך או שזה יותר מידיי. אודה על תשובתך ענת

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב