בחילות קשות אולטרסאונד תקין

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

03/05/2024 | 17:33 | מאת: עינב

שלום בת 39 בריאה, יש בקע סרעפתי קטן וריפלוקס נוטלת קונטרולוק בשנה האחרונה יד לי כאב עמום שיכול להופיע שבוע ואז לסגת כמה חודשים באיזור שחטענת הרופא נמצא הכיס מרה , עשיתי בשנה האחרונה שני אולטרסאונדים תקינים לחלוטין, לפני שבוע וחצי בעקבות דלקת גרון נטלתי אוגמנטין כמה ימים אחרי סובלת מבחילות עזות וצריבה בקיבה ובגרון, האולטרסאונד ובדיקות הדם האחרונות מחודש נובמבר 2023 קוחונסקופיה לפני ארבע שנים תקינה, האם בחילות אלה יכולות להיגרם כתוצאה מנטילת האנטיביוטיקה או שיש צורך לעשות בדיקות נוספות בדרכי המרה? לציין כי הבחילות מתעוררות יותר לאחר עישון

שלום עינב בהחלט דורש ברור גם לבעיות כיס ודרכי מרה רפואה שלמה 🙏

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב