אבנים כיס מרה בדיקה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

03/05/2024 | 00:22 | מאת: לינה

היי, כבר כמה חודשים סובלת מכאבי בטן עמומים בעיקר בלילה. נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד וסיטי וראו בוץ בכיס מרה ולאחר מכן שלחו ל mrcp. להלן התוצאות: כיס המרה עם אבן בצוואר. הדופן אינה מעובה. אין עדות לפגמי מילוי בדרכי המרה. דרכי המרה התוך והחוץ כבדיות אינו מורחבות. השאלה שלי, אם יש אבנים אבל הדופן לא מעובה ודרכי המרה אינן מורכבות, זה עדיין יכול להסביר את הכאבים שיש לי? הכאבים ברום הבטן עם הקרנה לגב וקצת לצד שמאל. שום כאב בצד ימין. תודה מראש

שלום לינה זה בהחלט יכול להסביר יחד עם זאת נדרש ברור מקיף לפני קבלת החלטה אנא פני למרםאתנו בהקדם תודה ורפואה שלמה 🙏

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב