כאבים אחרי ניתוח כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

29/04/2024 | 21:43 | מאת: חנן

שלום דוקטור אני חודשיים אחרי ניתוח קריטת כיס מרה שלפנימהיה מלווה בכאבים קשים מאוד בבטן ובגב . לאחרונה לאחר אכילה יש התקף של כאבי גב כמו לפני הניתוח . במהלך הניתוח היה פגיעה בדרכי מרה מה שגרם לביצוע פעולה באיארסיפי והכנסו סטנדים וההיתי אם נקז כמעט חודש וחצי . אבל הכאבים בגב שחוזרים זה נראה כאילו משהו לא תקין .אני ישמח לעזרה וכיוון . לידע כללי אנימאחרי השתלת כליה בבלינסון וההיתי אצלכם בביקורת לאחורנה וברגע שהרופא שמקבל במרפאות ראה את השם של מנהל המחלקה סלומונוב יבגני הוא כאילו ביטל את עצמו .בתודה מקאש כמובן חנן

שלום מומלץ לפנות לרופאים המנתחים שלך רפואה שלמה ובשורות טובות 🙏

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב