אבנים בכיס מרה וכן ............

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/03/2024 | 14:02 | מאת: מאיר

הי דוקטור בן 22 ברקע קרצינואיד סינדרום מטופל עקב טיפול בסומטוסטטין היה לי 2 התקפים עם דלקת של כיס מרה בגלל אבנים מרובות לפי אולטרסאונד בטן רוצים לנתח ולהוציא את כיס מרה עכשיו עשיתי בדיקת מעקב ולא רואים שום אבנים מלבד פוליפ בגודל 0.7 סמ די קטן השאלה שלי העם עדיין צריך לעבור באמת ניתוח או שצריך לעשות בדיקות נוספות תכלס איפה האבנים רשום שהיה אבנים מרובות ? בבדיקות דם בילורובין רק עולה מבדיקה לבדיקה תפקודי כבד נוספים תקינים

שלום חשוב לעשות ברור מקיף כדי להחליט כולל הדמיה וסמני גידול רפואה שלמה 🙏

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב