ממצא בטחול - ציסטה או גידול

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

15/02/2024 | 12:40 | מאת: מיכל

היי לאמא שלי יש ממצא בטחול, הייתה היום בהמאטולוג בבלינסון, הרופאה לא הייתה בטוחה אם זה ציסטה או גידול, אמרה שתבדוק ובכל אותן נתנה תור לעוד 3 חודשים. בלי קשה יש לאמא שלי בדיקת קולונוסטופיה וגסטרוסקופיה שבוע הבא. האם בבדיקה יכולים להבין מהו הממצא בטחול? מדוע קבעו לה רק לעוד שלושה חודשים ולא בדקו מה אומר הממצא? האם זה לא דחוף. אשמח למענה

שלום אם יש דאגה ממצב דחוף אנא לפנות למיון לחילופין התוכנית שהותוותה טובה רפואה שלמה 🙏

15/02/2024 | 22:00 | מאת: מיכל

לא ברורה התשובה. איך אדע אם זה דחוף שזה מצריך מיון? וגבי הקולונוסקופיה אשמח לתשובה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב