מעקב פוליפים בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/01/2024 | 20:03 | מאת: לי

שלום, בעקבות בדיקת US בשנת 2012 נמצאו 2 פוליפים בגודל 0.4 ס"מ. נמצא במעקב שנתי. החודש בבדיקה - 2 פוליפים בחלק פרוקסימלי בגודל 0.3 + 0.4 ס"מ ללא שינוי מ-2021, בנוסף פוליפ חדש בגודל 0.2 ס"מ מקורב לצוואר (שלא תואר קודם). סיכום - שני פוליפים ללא שינוי פוליפ חדש זעיר כמתואר טחול מעט מוגדל - 13.6 כיצד מומלץ לפעול לאור הפוליפ החדש? תודה

שלום לי אלו מקרים שיכולים להיות מורכבים לכן ממליץ בין היתר ביצוע mri סמני גידול רפואה שלמה 🙏

22/01/2024 | 08:18 | מאת: לי

תודה על ההתייחסות המהירה. מדובר על סוג של בדיקת mri?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב