אבנים בכיס מרה אשמח למענה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

15/01/2024 | 00:17 | מאת: נאוה

סובלת מהתקפי הקאות כמו ליחה צהוב ירוק( בילדות דלקות ריאה) חולשה כללית עד התייבשות ללא חום. בבדיקת אולטרסאונד נצפה אבן בכיס מרה 3 ס"מ 2 פוליפים 0.5 ממ. יש היסטוריה של הוצאת כיס מרה אבא ועוד כמה אחים. אין לי כאבי בטן כלל. האם יתכן שהקאות אילו קשורות לכיס המרה(מיצי מרה)או שזה בירור לרופא ריאות.

שלום נאווה בהחלט אפשר שיש קשר ממליץ להתייעץ עם רופאים מומחים בהקדם רפואה שלמה 🙏

15/01/2024 | 09:18 | מאת: נאוה

תודה רבה. אפילו שאין לי כאב בטן? הרי הסימפטום העיקרי הוא כאב חד בצד. מבולבלת כי סובלת משיעול ליחתי כרוני אז לא יודעת אם זה מתבטא גם בהקאות הללו

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב