CTU - האם טוב לפןליפים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/09/2023 | 23:12 | מאת: חיים

עשיתי ctu לבדיקת מערכת. שתן . בתוצאות יש גם פירוט על כיס המרה שהכל תקין ושא האיברים . האם בדיקה זאת יכולה לחסוך לי מעקב עבור פוליפ של 0.6 ? לאחר מספר מערבי אולטרסאונד לאורך שנתיים האם אחרי שנה שלא עשיתי מעקב ועשיתי אctu אפשר לוותר על המעקב שוב השנה ? והאם אפשר לעבור למעקב שנתי לפוליפים אחרי שנתיים מעקב או עדיין כלחצי שנה

שלום חיים חשוב להבין האם אכן זה פוליפ או שיש אפשרות אחרת בכל מקרה , סיטי יכול לשמש למעקב רפואה שלמה 🙏

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב