פוליפ בכיס מרה שגדל תוך שנתיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/09/2023 | 22:48 | מאת: איציק

שלום . לפני שלוש שנים מצאו במקרה פוליפ חצי ס''מ בכיס המרה . מאז במשך מה וחצי כל חצי שנה אותה תוצאה. לא שמתי לב שלא עשיתי מעקב כבר שנה וחצי . בבדיקה אחרונה הפוליפ עומד על 0.9 ס''מ האם זה הגיוני הגדילה ? האם כדאי להוציא ? צעיר בן 35 . האם יש בדיקות נוספות לעשות ? האם יש סיכוי שפוליפים זה בכלל כולסטרול או משהו כזה. ? מה הסיכוי לסרטן

שלום איציק פוליפים יכולים לגדול - וזה הסכנה יחד עם זאת ישנן מספר אפשרויות וחשוב לערוך ברור מקיף אנא פנה למרפאת מומחים בהקדם רפואה שלמה 🙏

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב