כאבים חזקים בבטן עליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

30/08/2023 | 16:11 | מאת: כאבים בבטן עליונה

שלום, בחודשיים האחרונים יש לי התקפי כאבים בבטן העליונה באמצע מתחת לחזה(אני חודשיים לאחר לידת קיסרי). כאבים עזים כל כמה ימים למשך חצי שעה ואז נעלמים כלא היו. הכאבים לא מגיעים לאחר אכילה של מאכל מסוים ולעיתים מעירים משינה באמצע הלילה. לפני מספר חודשים התגלו אבנים עד 1.5 בכיס מרה בביצןע אולטרסאונד ללא דלקות ללא הרחבות. האם הכאבים בהכרח נובעים מכיס מרה ומצריכים ניתוח? אם לא מה עוד יכול להיות מקור הכאב?

שלום לא בהכרח הכאב מהכיס מרה אבל - יש יסוד להנחה שכן יש קשר כדי להבין עליכם להגיע לבדיקת מרפאה מקיפה רפואה שלמה 🙏

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב