הפטיטיסC

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

30/12/2009 | 08:59 | מאת: סיגלית

ליפני כ5 שנים עברתי טיפול בהפטיטיסC בהצלחה.(פג אינטרפרון,וירומידין+ריבווירין).PCR שלילי,תיפקודי כבד בנורמה.האם יש סיכוי אפילו קטן שאני יכולה להדביק ביחסי מין במצב הנוכחי?

01/01/2010 | 10:19 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אפשרות הדבקה במצבך הנוכחי ביחסי מין מאוד לא סבירה. אגב, על פי הספרות לא הדגימו מעולם נוכחות וירוס ההפטיטיס C בתוך נוזל הזרע.

02/01/2010 | 15:51 | מאת: מבינה ויודעת

האם הפרטנר שלך האחרון הרבה זמן איתך והאם הוא חלה? האם הפרטנר הנוכחי חולה? האם את שוכבת אם בני זוג מזדמנים?החלפת פרטנרים בחצי שנה האחרונה?

02/01/2010 | 19:24 | מאת: סיגלית

מה זה התחכיר?ואיך זה קשור למה ששאלתי?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב