פיענוח הכוונה בת 46כם כאב בטן במסגרת בטן ובמיוחד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

08/08/2023 | 00:20 | מאת: טל

שלום עקב כאב בטן במסגרת הבטן ובמיוחד מימין ומעקב פוליפ(היה 0.2לפני 3שנים). הפיענוח הנוכחי הכל תקין ובכיס מרה מודגם מוקד היפראקוגני דפני כ3.5ממ מתאים לפוליפ.מה הטיפול?תקין?יכול להסביר את כאבי הבטן שלי?והאם אאורטה בטנית לא הייתה התייחסות צריכים לרשום?אשמח לתשובה והכוונה

שלום טל חשוב להבדק במרפאת מומחים - רופא.ת המשפחה יכווינו אותך לעיתים מה שחושבים שהוא פוליפ זה לא באמת פוליפ יש צורך לעשות ברור לסימפטומים רפואה שלמה 🙏

08/08/2023 | 09:02 | מאת: טל

רופאים חושבים שהכל בראש שלי שזה שחד הורית זה סטרס.סבלתי שבועיים גם מכאב מהחזה והבלוטות לימפה ממש נפוחות לי בבית שחי בשמאל.נאמר לי מעקב אחת לשנה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב