העיות בצואה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

29/12/2009 | 13:11 | מאת: ניצה

שלום! השמח שתענה לשאלתי יש לי ילד בן 6.5 שנים הבעיה היא שכבר תקופה מאוד ארוכה הילד עושה את צרחב בלי שליטה ואנני יודעת איך לטפל בבעיה האם זה דבקה או משהו רפואי שצריך לטפל אני כבר מטוסקלת מאוד וצריכה את עזרתך תודה

01/01/2010 | 10:10 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מציע לפנות תחילה לרופא ילדים או גסטרואנטרולוג ילדים. יתכן שבהמשך יהיה צורך לפנות גם לכירורג פרוקטולוג. לתופעה זו יכולות להיות סיבות רבות ולכן מציע תחילה להתחיל הבירור אצל רופא ילדים או גסטרו ילדים.

02/01/2010 | 16:54 | מאת: מבינה ויודעת

ומינסיון קבלי חוות דעת שניה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב