ipmn side branch לבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/05/2023 | 13:00 | מאת: מעקב לבלב

שלום אבי בן 72 נמצא במעקב לבלב מ2019 בבדיקת דם שביצע לאחרונה ערך CA-19-9 הוא 176 בסיכום MRI נכתב ממצאים ציסטיים מרובים לאורך הלבלב עם קשר לצינור ראשי מתאים לSIDE BRANCH IPMN ללא שינוי באינטרוול מMRI קודם הממצא השולט נראה בראש עד 1.1 ס מ ללא האדרה חשודה והרחבה של צינור הלבלב הראשי לא הודגמו קשריות לימפה מוגדלות או נוזל חופשי בבטן עליונה לאחר MRI בוצע שוב בדיקת דם CA-19-9 עם ערך 187 רציתי לשאול מה עלינו לעשות ואיך לטפל ? תודה מראש.

שלום הממצאים האלו מדאיגים ודורשים ברור מקיף אנא פנו למרפאתנו בהקדם רפואה שלמה וחג שמח

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב