הבהרה בעניין ברור ממצא בus.

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

22/02/2023 | 14:30 | מאת: שמואל

תודה רבה על המענה. בסוף הבדיקה כתבו אין שינוי ממצב קודם,!! למרות תוספת זאת של ממצא היפואיקואי במיטת כיס מרה.שציינתי שלא היה בus קודם לפני שנה וחצי. והרופא משפחה אמר שזה שום דבר. אני בהלם מוחלט! Mri, זה בירור דרמטי שניתן בכללית בדרך כלל רק במצבים קשים. אפילו סיטי לא רצו לתת. ממש בלחץ מהתדובה. כי אני מבין שזה יכול להיות סרטני לא? או בגלל היסטוריה משפחתית? מה לדעתך רמת הדחיפות? תודה

שלום שמואל עליך לעבור ברור מקיף במרפאת מומחים לא ניתן לתת יעוץ רציני ומקיף על גבי פורום זה רפואה שלמה 🙏

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב