כאבים חזקים בצד שמאל וימין בבטן עליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/10/2022 | 16:43 | מאת: נעמי

שלום לדר פעם ביומיים יש לי כאבים חזקים בבטן עליונה מצד שמאל וימין רעשים חזקים בבטן גזים אינסופיים צמרמורות קושי בבליעה עולה משהו מר כל הזמןסותרי חומצה לא עוזרים יש לי קוצר נשימה מהגרון מהאף האם עליי לפנות למיון?

שלום אנא פני למרפאת גסטרואנטרולוגיה בתאום עם רופא.ת משפחה

08/10/2022 | 08:54 | מאת: נעמי

שלום דר האם הכאבים בצד שמאל וימין בבטן עליונה מקורם באבנים בכיס המרה בעיות בכיס המרה בלבלב או אולי מהריאות ? יש כל הזמן עליה של נוזל צורב ללא קשר לאכילה ושתיה וקשיי נשימה מהאף ומהגרון.יש בעיות בבליעת הרוק גם אני סובלת מבעיות בליעה בשל חשד לפרקינסון הלילה היה פעמיים שלשול

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב