בדיקת MRI לאחר הסרת כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/07/2022 | 12:38 | מאת: רוני

שלום רב, לםני 4 שלום עברתי ניתוח הסרת כיס מרה בשיטה לפרוסקופית. צריך לבצע בדיקת MRI ושואלים "האם יש לך מתכות בגוף ?", בבדיקת רנטגן מצאו: "סיכות ניתוחיות בבטן ימנית עליונה" , אני מניח שזה תקין ושאלו סיכות שסוגרות את עורקי כיס המרה שהוסר ? ממה הן עשויות ? האם יכולות להפריע או להוות סיכון בבדיקת MRI ? אודה לעזרתך. תודה, רוני.

תמסרי לצוות הmri שיש לך סיכות של כיס מרה הם רואים הרבה כאלו וינחו אותך רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב