כאבים לאחר ניתוח להסרת כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

14/07/2022 | 17:15 | מאת: דנה

שלום, אני עשרה ימים אחרי ניתוח להוצאת כיס מרה בשיטה הסגורה עד אתמול הכל עבר מעולה, הכאבים פחתו ויכולתי לשוב לשגרה דיי רגילה היום, נאלצתי להרים את בתי בת השנה למיטה ומאז ההרמה כואב לי בצד ימין מתחת לחזה. יום לאחר הניתוח כשאמרתי למנתח שכואב לי שם ולא בחתכים הוא אמר שהגיוני כי משם יצא כיס המרה וזה יעבור וזה אכן עבר. אבל מאז ההרמה הכאב חזר האם הגיוני שקרה משהו? אין לי כוח לעוד פרוצדורה רפואית מתי אצליח להרים את בתי?

אנא פנו למנותחים בהקדם

16/07/2022 | 05:51 | מאת: דנה

הכאב חלף לאחר הלילה, האם עדיין יש צורך לפנות למנתח? הרם הרמה אחת עלולה להוות סיכון?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב