ציסטה בזנב הלבלב במעקב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/06/2022 | 19:37 | מאת: ענבר

ד״ר שלום, שמי ענבר, בת 29, ללא מחלות רקע. במעקב אחר ציסטה בזנב הלבלב משנת 2017. הציסטה גדלה מ3.5 סמ ל5 סמ. נעשה כל שנה mri, ועכשיו תשובות הct: מצאים: יש נגע ציסטי בלבלב עם כמה ספטציות 4.6 סמ. לסיכום: יש נגע ציסטי בלבלב עם כמה ספטציות 4.6סמ. אפשר mucinous cystic neoplasm. האם יש לי ממה לחשוש עד שאני פוגשת את הרופא המטפל? כדי לנתח ולהוציא את הציסטה? אודה לתשובתך, ענבר

הי ענבר ממצאים אלו דורשים המשך ברור מקיף, ובהקדם. אנא פני למרפאתנו בהקדם. רפואה שלמה ערן

28/06/2022 | 10:17 | מאת: ענבר

איך אפשר להגיע להתייעצות במרפאה ? האם יש הסדר עם כללית? תודה מראש

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב