העברה של דם מדם מנגיף צהבת סי

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

30/05/2022 | 06:34 | מאת: מייקל

השתמשתי בכלי שעבר פרוצדורה של מגע עם דם עם בן אדם שחולה בצהבת סי. עבר שבוע מהיום שהוא השתמש בו. הנגיף לא עבר חיטוי. מזכיר שעבר שבוע מהיום שהוא השתמש בו. הפרוצדורה היתה כרוכה בדם. האם יש חשש להדבקה. מין הסתם שהדם היה כבר יבש בכלי שהוא השתמש. ורק לאחר שבוע אני השתמשתי. בכלי החד המתכתי היו סימנים של דם יבש. מה הסיכוי להעביר לי את הנגיף אחרי שבוע?

שלום, יש לברר עם רופאי זיהומולוגים Infectious disease specialist

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב